Miért jó a BNI?

Tagjaink páratlan üzleti növekedést értek el.

A BNI  pozitív, támogató, strukturált hátteret biztosít egy vállalkozás fejlődéséhez, az üzletszerzéshez és a kapcsolati tőke növeléséhez.

A BNI előnyei

Számos előnye van a BNI-hoz való csatlakozásnak

  • Növelje üzleti lehetőségeit: Jelentős láthatóság növelés vállalkozásának az ajánlások által.
  • Vezetői fejlődés: Hozzáférés exkluzív képzési programjainkhoz, melyek segítségével fejlesztheti prezentációs készségeit, kulcsfontosságú vezetői képességeit.
  • Tudatos üzleti kapcsolatépítés: Évente több mint 50 üzleti találkozón több száz új kapcsolatra tehet szert nemzetközi piacokon vagy az Ön régiójában.
  • Prémium üzleti környezet: Az üzletelés környezete és a bemutatkozási rendszer egy olyan atmoszférát teremt, ahol fénypontba kerül az Ön vállalkozása.

Mire számítson

Legyen hatékony már az első találkozón! Alkalmazza az alábbi praktikákat a siker érdekében:

  • Legyen felkészült! Látogasson meg egy BNI csoportot és mutassa be a vállalkozását! A BNI tagok keresni fogják annak a lehetőségét hogy Önnel sikeresen együttműködjenek. Vigye magával  névjegykártya csomagját!
  • A találkozó: Vendégként kétszer jöhet el BNI találkozóra. Ezeket az alkalmakat elsősorban arra használja fel, hogy belülről lássa egy BNI csoport működését. Ahhoz, hogy komoly üzleteket kössön, először a bizalmat kell kiépítenie és az alapelveket megértenie. A találkozók menetrendszerűen haladnak és pozitív légkört teremtenek. A találkozó a regisztrációval és egy kötetlen kapcsolatépítéssel kezdődik (8:00), majd egy közel 90 perces formális ülés következik, végül kötetlen beszélgetéssel  és egy finom reggelivel fejeződik be. A naptárba 8:00 - 11:00-ig érdemes beírni, hogy jusson elegendő idő a kérdések megbeszélésére.
  • A szakterület: Egy BNI csoportban minden szakterületet csak egy cég képviselhet. Csoporton belül nem lehet konkurencia. Ezért tiszteletben kell tartania, ha már tag valaki az Ön szakterületéről, ugyanakkor ha tud csatlakozni egy csoporthoz, ezt a kizárólagosságot is megszerezte. A csoport többi tagjának Ön tudja bemutatni szakmai profizmusát.
  • Hitelesség: A csoport alapvető érdeke, hogy egyes szakterületekről a legjobb vállalkozókat fogadja be és ne engedjen a csoportba olyan tagot működni, aki nem hitelesen képviseli a szakterületét, a cégét vagy a csoportját.

Hogy tud meghívót igényelni?